Kombucco Orientalis
Kombucco Orientalis
Marturii

» Dureri abdominale
» Acnee
» Alcoolism
» Alergii
» Artrita
» Astm
» Cancer
» Candida (infectie)
» Colita
» Colita ulceroasa
» Constipatie
» Diabet
» Diaree
» Dureri de cap
» Diverse alte dureri
» Eczeme
» Emfizem
» Endometrioza
» Energie (lipsa)
» Fiere (probleme)
» Fumat (dependenta)
» Guta
» Hemoroizi
» Hepatita
» Hernie
» Infarct
» Infectii urinare
» Lupus
» Matreata
» Migrene
» Par (cadere, chelie)
» Picioare (mirositoare)
» Piele (aspect, pete, riduri etc.)
» PMS (sindrom premenstrual)
» Probleme cu inima
» Prostatita
» Psoriazis
» Raceala si gripa
» Scleroza multipla
» Slabire
» Tensiune arteriala

 

In anul 414 i.Hr., Kombucco Orientalis a fost denumit de catre coreeni "Ceaiul Divin". Mii de oameni din toata lumea o beau zilnic si se bucura de efectele ei binefacatoare. Prima mentionare pentru Kombucco Orientalis pare sa fie in Coreea antica, dar ea a aparut in China in timpul dinastiei Tsin. De aici s-a transmis in Japonia, Rusia si India, unde este consumata zilnic de un numar mare de oameni. Inca dinaintea anului 220 i.Hr. – in timpul dinastiei Tsin – se credea ca Kombucco Orientalis are anumite proprietati magice, care asigura nemurirea.

In anul 414, imparatul Japoniei Inkyo a cautat pana in Coreea pe cineva care sa-i vindece tulburarile digestive, si, dupa indelungi cautari, l-a gasit pe doctorul Kombu, care probabil a adus "Ceaiul Divin" cu el.

Razboinicii japonezi considerau proprietatile bauturii atat de speciale incat o luau cu ei in toate bataliile. Arhivele istorice arata ca obiceiul lor era sa pastreze bautura in butelci. Ei considerau aceasta ca o bautura relaxanta si datatoare de puteri.

Istoricii considera ca Kombucco Orientalis a fost folosita pentru prima data pentru proprietatile sale videcatoare in Orientul indepartat, in principal in Japonia, China si Coreea. Odata cu extinderea rutelor comerciale, vanzatorii orientali probabil ca au adus bautura cu ei mai intai in Rusia, apoi in Europa de Est. Obiceiul de a bea ceaiul fermentat s-a raspandit in Europa si a durat pana la restrictiile impuse de al doilea razboi mondial. El a impiedicat producerea de Kombucco Orientalis, datorita absentei ingredientelor de baza. Se stie ca Kombucco Orientalis a aparut in Germania odata cu schimbarea secolului, venind pe drumurile comerciale dinspre Rusia.

Inalta societate italiana a facut o reala pasiune pentru ceaiul fermentat in anul 1950, iar in 1960 cercetatorii stiintifici din Elvetia au descoperit ca a bea Kombucco Orientalis este mai benefic decat a manca iaurt.

Dupa al doilea razboi mondial, Kombucco Orientalis a fost redescoperita in Germania, de unde am adus-o in Romania, pentru ca si dumneavoastra sa va bucurati de toate proprietatile ei benefice.

OFERTA PROMOTIONALA
TOATA LUMEA ARE 80% REDUCERE

Comanda acum Kombucco Orientalis