| In 
              anul 414 i.Hr., Kombucco Orientalis a fost denumit de catre 
              coreeni "Ceaiul Divin". Mii de oameni din toata lumea 
              o beau zilnic si se bucura de efectele ei binefacatoare. Prima mentionare 
              pentru Kombucco Orientalis pare sa fie in Coreea antica, 
              dar ea a aparut in China in timpul dinastiei Tsin. De aici s-a transmis 
              in Japonia, Rusia si India, unde este consumata zilnic de un numar 
              mare de oameni. Inca dinaintea anului 220 i.Hr.  in timpul 
              dinastiei Tsin  se credea ca Kombucco Orientalis are 
              anumite proprietati magice, care asigura nemurirea.  
             In 
              anul 414, imparatul Japoniei Inkyo a cautat pana in Coreea pe cineva 
              care sa-i vindece tulburarile digestive, si, dupa indelungi cautari, 
              l-a gasit pe doctorul Kombu, care probabil a adus "Ceaiul Divin" 
              cu el. Razboinicii 
              japonezi considerau proprietatile bauturii atat de speciale incat 
              o luau cu ei in toate bataliile. Arhivele istorice arata ca obiceiul 
              lor era sa pastreze bautura in butelci. Ei considerau aceasta ca 
              o bautura relaxanta si datatoare de puteri.  Istoricii 
              considera ca Kombucco Orientalis a fost folosita pentru prima 
              data pentru proprietatile sale videcatoare in Orientul indepartat, 
              in principal in Japonia, China si Coreea. Odata cu extinderea rutelor 
              comerciale, vanzatorii orientali probabil ca au adus bautura cu 
              ei mai intai in Rusia, apoi in Europa de Est. Obiceiul de a bea 
              ceaiul fermentat s-a raspandit in Europa si a durat pana la restrictiile 
              impuse de al doilea razboi mondial. El a impiedicat producerea de 
              Kombucco Orientalis, datorita absentei ingredientelor de 
              baza. Se stie ca Kombucco Orientalis a aparut in Germania 
              odata cu schimbarea secolului, venind pe drumurile comerciale dinspre 
              Rusia.  Inalta 
              societate italiana a facut o reala pasiune pentru ceaiul fermentat 
              in anul 1950, iar in 1960 cercetatorii stiintifici din Elvetia au 
              descoperit ca a bea Kombucco Orientalis este mai benefic 
              decat a manca iaurt. Dupa 
              al doilea razboi mondial, Kombucco Orientalis a fost redescoperita 
              in Germania, de unde am adus-o in Romania, pentru ca si dumneavoastra 
              sa va bucurati de toate proprietatile ei benefice. 
             OFERTA PROMOTIONALATOATA LUMEA ARE 80% REDUCERE
 
 |