Kombucco Orientalis
Kombucco Orientalis
Marturii

» Dureri abdominale
» Acnee
» Alcoolism
» Alergii
» Artrita
» Astm
» Cancer
» Candida (infectie)
» Colita
» Colita ulceroasa
» Constipatie
» Diabet
» Diaree
» Dureri de cap
» Diverse alte dureri
» Eczeme
» Emfizem
» Endometrioza
» Energie (lipsa)
» Fiere (probleme)
» Fumat (dependenta)
» Guta
» Hemoroizi
» Hepatita
» Hernie
» Infarct
» Infectii urinare
» Lupus
» Matreata
» Migrene
» Par (cadere, chelie)
» Picioare (mirositoare)
» Piele (aspect, pete, riduri etc.)
» PMS (sindrom premenstrual)
» Probleme cu inima
» Prostatita
» Psoriazis
» Raceala si gripa
» Scleroza multipla
» Slabire
» Tensiune arteriala

 

Sunteti bolnav si doctorii nu va pot ajuta?
Doriti un tratament natural alternativ?
Va plac produsele curative 100% naturale?

Un pahar de Kombucco Orientalis bautura de viata lungaDescoperiti ce este Kombucco

Kombucco este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin iar conform arhivelor istorice, prima mentionare pare sa fie din Coreea antica. Cititi mai multe detalii sau aflati istoricul acestei bauturi miraculoase.

Pentru ce este utila si cine o poate consuma?

Kombucco Orientalis poate fi consumata oricand, de oricine, cu exceptia diabeticilor (contine zahar). Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Alegeti din menu-ul din stanga pentru a citi marturii despre fiecare afectiune.

Ce spun cei care au consumat Kombucco?

Dr. Soraya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombocco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Barg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25, martie 1996), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombocco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombocco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombocco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombocco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic." Alegeti din menu-ul din stanga pentru a citi marturii despre fiecare afectiune.

Comandati Kombucco acum!

Acum puteti primi Kombucco in Romania sau oriunde in lume. 80% reducere pentru tratamente si 85% reducere pentru cei ce nu-si permit sa cumpere.

OFERTA PROMOTIONALA
TOATA LUMEA ARE 80% REDUCERE

Comanda acum Kombucco Orientalis