Utile
Adaugati la favorite!

Sanatate Naturala
O viata la care n-ai visat!
Ultima modificare:
 
 

Meniu

Home
Plante
Sfaturi boli
Boli canceroase
Forum
Kombucco Orientalis
Contact

 


INFARCTUL DE MIOCARD

Aceasta boala reprezinta cea mai frecventa cauza de deces. Ea consta intr-o ingustare sau chiar un obstacol pe una dintre cele doua artere coronare, pe fondul unei ateroscleroze. Irigarea inimii se reduce, ceea ce face sa apara dureri intense in regiunea inimii, care pot iradia in bratul stang, in abdomen sau in spate. Alte simptome care insotesc durerea sunt transpiratiile, frica de moarte, paloarea, pulsul slab, cianoza buzelor, scaderea tensiunii arteriale.
In cazul crizei cardiace, trebuie chemat imediat medicu; pana la sosirea acestuia, bolnavul va sta in pozitie culcat.
In general, bolnavul are simptome care anunta un atac cardiac, dureri surde in piept, agitatie, dispnee, oboseala, transpiratii abundente.

Masuri profllactice si de tratament
O alimentatie alcalina, saraca in carne, cu multe cruditati si reducerea sarii.
Este recomandat sa se consume cat mai mult usturoi. Acesta scade colesterolul din sange, amelioreaza irigatia inimii si franeaza foemarea de ateroame in peretii vaselor.
Cei supraponderali trebuie sa scada in greutate. Scaderea colesterolului din sange se poate obtine prin consum de alimente cu vitamina C si morcovi.
Se va renunta la fumat si la alcool si se va evita stresul. Frectii cu peria uscata, comprese reci pe regiunea inimii, precum si frictionarea regiunii precardiale cu alifie de paducel dau rezultate bune. Se vor consuma ceaiuri de plante: vasc si paducel, care dilata vasele si scad tensiunea arteriala.

 
Publicitate

Copyright 2004 - Sanatate Naturala
Optimizat la rezolutia 1024 x768