Utile
Adaugati la favorite!

Sanatate Naturala
O viata la care n-ai visat!
Ultima modificare:
 
 

Meniu

Home
Plante
Sfaturi boli
Boli canceroase
Forum
Kombucco Orientalis
Contact

 


Hemangiomul

Frunzele cedrului sau ale chiparosului sunt spalate, taiate marunt si se umple cu ele o sticla pina la git; se toarna rachiu de secara de 38-40%; se pune sa stea 10 zile in scare sau in apropierea masinii de gatit. Cu aceasta tinctura se tamponeaza hemangiomul de mai multe ori pe zi.
Si frunzele carnoase de urechelnita (Sempervivum tectorum) - numita si iarba-ciutei, urechiuse, verzisoara - taiate de-a lungul si despicate contribuie la disparitia treptata a hemangiomului, daca acesta este uns cu seva ce iese din ele.
Seva tulpinitor carnoase de filimica, stoarse prin storcatorul electric de uz casnic, ajuta de asemenea la intlaturarea hemangiomului. Bitterul suedez folosit de mai multe ori duce si el la disparitia acestei rebele boli de piele.
Sucurile si tincturile mentionate sunt de mare ajutor si pentru a indeparta alunitele semnele din nastere, dereglarile de pigment, keratoza senita (petele de batrinete), zonele albe de piele bine delimitate, precum si negii
Un baietel de doua luni avea pe piept un hemangiom mare cit o jumatate de linte care trebuia indepartat prin operatie. Mama lui, ingrijorata, se temea de compticatii la operatia sugarului. A fnceput sa tamponeze locul de mai multe ori pe zi cu bitter suedez. In cca. 6 saptamini, hemangiomul a disparut.

 

 
Publicitate

Copyright 2004 - Sanatate Naturala
Optimizat la rezolutia 1024 x768