Utile
Adaugati la favorite!

Sanatate Naturala
O viata la care n-ai visat!
Ultima modificare:
 
 

Meniu

Home
Plante
Sfaturi boli
Boli canceroase
Forum
Kombucco Orientalis
Contact

 


Leucemia

Amestec de ceaiuri;
20 grame de ventrilica
25 grame de dragaica
25 grame de coada-soricelului
20 grame de pelin
30 grame de mladite de soc
30 grame de filimica
30 grame de rostopasca
30 grame de urzica
15 grame de sunatoare
15 grame de radacini de pa"padie
25 grame de barba-popii

Din acest amestec de plante se ia 1 lingurita cu virf la 1/4 litru de apa. in timpul unei zile se beau minimum 2 litri de ceai in tnghitituri mici. De mare importanta ar fi ca plantele sa fie luate proaspete din natura, macar citeva din cele enumerate. Intrucit in leucemie cauza aparitiei bolii trebuie cautata in majoritatea cazurilor in splina, mai trebuie baute si 6 inghitituri de ceai din radacini de obligeana. 1 lingurita rasa de radacina de obligeana se lasa peste noapte in 1/4 litru de apa rece, dimineata se incalzeste si se strecoara. Se ia inainte si dupa fiecare masa cite 1 fnghititura. 3 lingurite (se pot administra pina la 3 linguri) de bitter suedez sunt diluate in 3 cesti cu ceai de plante. Aceasta cantitate se bea distribuita de fiecare data 1/2 ora inainte si 1/2 ora dupa fiecare masa. Se recomanda compresele cu ierburi suedeze, timp de 4 ore, pe regiunea ficatului si a splinei, precum si compresele cu abiuri de coada-calului (a se vedea pentru ambele comprese). Ar trebui evitate toate alimentele acide, ca portocalele, lamiile, grapefruiturile, sucurile de fructe si fructele acrisoare, crude, la fel si mincarurile foarte sarate si puternic condimentate, mezeiurile si carnea grasa. Compotul de mere poate fi consumat in orice cantitate.
La inceputul lui noiembrie 1998 au venit la mine niste parinti disperati insotiti de un baiat de 6 ani: Peter W. din Germania avea leucemie in ultimul stadiu. Incepuse in mai 1998 cu febra si dureri in picioare. Intrucit starea lui nu se imbunatatea, Peter a intrat la inceputul lui iulie 1998 pentru 11 saptamini in spital la Mannheim. Nici dupa externare nu s-a constatat nici o ameliorare. Cind l-am vazut pentru prima data, Peter nu mai avea par, era foarte palid, obosit si fara apetit. Avea cearcane negre adinci sub ochi, se vedea pe el ca era foarte grav bolnav. Copilul s-a fnviorat imediat dupa prima baie de clmbru (a se vedea ,,Moduri de folosire" la ,,Cimbru") pe care i-au facut-o parintii la sfatul meu. Apa de baie, turnata inapoi peste plante, a mai fost incalzita de doua ori, asa ca s-au putut face trei bai. Apoi a baut ceaiul de plante susmentionat. Copilul, desi era atit de micut, isi lua la fiecare sfert de ora inghititura de ceai, uitindu-se exact la ceas. Si la masa se tinea de regimul dietetic prescris. La sfirsitul lui noiembrie 1998, parintii s-au dus cu copilul ia spitalul din Mannheim pentru analizele de singe. Profesorului i s-a parut un mister, rezultatul analizeior fiind mult imbunatatit. La mijlocul lui decembrie parul i-a crescut din nou des si Peter s-a dus iarasi cu parintii la analize. Constatarea a fost: ,,Hemograma este mai buna~ decit cea normala." Medicii nu stiau cum sa explice incredibilul, inimaginabilul. In aprilie 1999, Peter a venit cu parintii in sala din Traunstein/Bavaria superioara, pentru a asista la prelegerea mea ca un copil perfect sanatos. Erau prezenti cca. 1800 de oameni. Proportionate au fost si aplauzele, cind l-am prezentat pe Peter publicului si am relatat povestea suferintei sale. Si la sfirsitul lui octombrie 1999, parintii lui au venit cu el ia prelegerea tinuta de mine in sala Jahn din Pforzheim, la care au participat 2200 de persoane. Si aici am putut arata publicului un copil complet sanatos. Peter mai bea cu sirg, dupa cum mi-a scris in 1999 de Craciun, ceaiul de plante, mama sa ii pune tot mereu cataplasme cu ierburi suedeze pe splina si git, il mai frictioneaza si cu ulei de maghiran (ganglionii de la git fusesera si ei in suferinta), Mi-a desenat pe o foaie de hirtie cu creioane colorate filimica, urzica si coada-soricelului si a scris dedesubt: ,,Salvatorii mei!", ceea ce gasesc absolut unic. Parintii il mai duc si acum din cind in cind la control medical, desi Peter este un baiat sanatos.
Consider controlul medical extrem de important! Si continuarea consumarii ceaiului de plante si a aplicarii compreselor o socotesc buna. Il fereste pe cel care a fost odata bolnav de cancer de o eventuala revenire a bolii.

 

 
Publicitate

Copyright 2004 - Sanatate Naturala
Optimizat la rezolutia 1024 x768